img

Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri, BM Cenevre Ofisi Genel Direktörü ile bir araya geldi

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, Cenevre'de düzenlenen toplantıda Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi (UNOG) Genel Direktörü Tatiana Valovaya ile bir araya gelerek TDT ve Birleşmiş Milletler arasındaki önemli gelişmeleri ve gelecekteki iş birliklerini el

img

TİKA, 2024'te Türkiye’nin dost elini dünyaya uzatmaya devam edecek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serkan Kayalar, "TİKA, insanı önceleyen ve dünyanın farklı coğrafyalarında kalkınma projelerini destekleyen bir kuruluş. Türkiye'nin tecrübesiyle dünyayı bir araya getirmeye devam edeceğiz. " dedi...

img

TOBB açıkladı: Geçen yıl 25 bini aşkın şirket kapandı

TOBB verilerine göre, 2023'ün tamamında 25 bin 883 şirket, aralıkta ise 5 bin 952 şirket kapandı.

img

8. Ulusal Antarktika Bilim Seferi ekibi Şili'ye ulaştı

8. Ulusal Antarktika Bilim Seferi ekibi İstanbul'dan hareket ettikleri yolculuklarının ilk yarısını tamamlayarak Şili'nin başkenti Santiago'ya ulaştı.

img

Tanrı Dağları eteklerinde Atatürk heykeli dikildi

Türk Dünyası’nın ölümsüz önderi Atatürk’ün anıt heykeli Aladağ’ın (Tanrı Dağları) eteklerindeki Kazakistan’ın kültür başkenti Almatı’da dikildi.

img

Astronot Alper Gezeravcı: Tüm ülkemin tek yürek fırlatma sürecini takip ettiğini bilmek beni çok duygulandırdı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, "Nihayet milletimizin heyecanla beklediği o anın geldiğini, tüm ülkemin tek yürek fırlatma sürecini takip ettiğini bilmek beni çok duygulandırdı, gülümsedim, içimdeki mutluluk bünyeme sığmadı." dedi.