img

"Kalkan-12" operasyonlarında 49 göçmen kaçakçısı ve 142 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik "Kalkan-12" operasyonlarında 49 göçmen kaçakçısı ve 142 düzensiz göçmenin yakalandığını bildirdi.

img

G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda Türkiye'nin tutumu net olacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 21-22 Şubat'ta Brezilya'da yapılacak G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekecek ve uluslararası topluma bir kez daha acil ateşkes ve insani yardım çağrısında bulunacak.

img

İsrail, UAD'de Filistin'i işgalinin hukuki sonuçlarına ilişkin duruşmayı tanımadığını duyurdu

Tel Aviv, UAD'deki duruşmayı "Filistinlilerin herhangi bir müzakere olmadan diplomatik sonuçları dikte etme girişimi" olarak tanımladı.

img

Kamu Denetçiliği Kurumu, "Gazze: İnsanlığın Felaketi" özel raporu hazırladı

Kamu Başdenetçisi Malkoç "Gazze'de işlenen bu savaş suçları karşılıksız kalırsa Asya'da, Afrika'da, Güney Amerika'da, dünyanın her yerinde bu tekrarlanacaktır. İsrail cezalandırılırsa dünyada kolay kolay kimse bir daha buna teşebbüs edemeyecek" dedi.

img

MÜSİAD'dan İsrail ile ticaret iddialarına ilişkin açıklama: İddiaları tüzüğümüz doğrultusunda titizlikle inceliyoruz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), birkaç üyelerinin İsrail ile gerçekleştirdiği iddia edilen ticari faaliyetler gerekçe gösterilerek, tüm üyelerinin töhmet altında bırakıldığını belirterek, bu tür haberlere itibar edilmemesini istedi.

img

KAAN'ın ilk uçuşu dünya medyasında: Türkiye bir savaş uçağı ülkesi olarak yükseliyor

Dünya medyasında, milli muharip uçak KAAN'ın ilk uçuşundan övgüyle bahsedildi.