img

Kırgızistan Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Akylbek Japarov resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi

ANKARA (Sivil İnisisyatif) Zeliha Sorkunlu/ Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkanı Akylbek Japarov resmi bir ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere  Ankara'ya  geldi.

img

Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Aklybek Japarov ilk ziyareti Anıtkabir oldu

Japarov, Ankara yaptığı resmi ziyaret kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün naşanın bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret oldu.

img

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Baba Güler’in cenazesi, ikindi namazının ardından Ahmet Hamdi Akseki Camisinde düzenlenen tören sonrası Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.

img

Türkiye dünyada kendi sinyalizasyon sistemini yapan 5 ülkeden biri oldu

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, Türkiye'nin dünyada kendi sinyalizasyon sistemini yapan 5 ülkeden biri olduğunu belirterek, bu alanda Türkiye'yi marka haline getirmek istediklerini ifade etti.

img

Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Ürümçi’de

Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa ve beraberindeki heyet, Doğu Türkistan'ın Ürümçi şehrinde Çin'in bölgeye atadığı sekreter Ma Şingrui ile bir araya geldi.

img

Türkiye'nin Filistin Büyükelçisi Demirer: Yüzyılın en önemli davasını AA'nın çalışmaları etkileyecek

Türkiye'nin Filistin nezdindeki Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer, İsrail'e karşı açılan soykırım davasının seyrini Anadolu Ajansı'nın (AA) "Kanıt" kitabında toplanan çalışmalarının etkileyeceğini söyledi.