img

Türkiye-Sırbistan ilişkilerinin "savunma sanayi" alanında da güçlendirilmesi hedefleniyor

"Sırbistan ile ilişkilerimizi, savunma sanayi alanında daha da ileri götürmek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanı'mızın Sırbistan'ı ziyareti söz konusu, çalışmalarımıza başladık." dedi.

img

Bakan Güler, SETA'nın "Türkiye'nin Jeopolitik Görünümü" paneline video mesaj gönderdi

"Türkiye Cumhuriyeti artık bölgesinde huzur, güven ve istikrarın merkezi olarak gıptayla takip edilmekte, barış ve istikrara sağladığı katkılar ile müzakere masalarının vazgeçilmezi olmaktadır."

img

Savunma sanayisi hamleleri ses getirdi! Dünya devi Türkiye ile iş birliği yapmak istiyor

Birleşik Krallık merkezli havacılık, mühendislik ve savunma şirketi Rolls-Royce için Türkiye 'çok büyük ve stratejik' bir pazar.

img

Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat uyarısı: Bindiğiniz dalı kesmeyin

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ekonomi gündemini NTV'de değerlendirdi. Fahiş fiyata yönelik işletmeleri uyaran Bolat, "Mekan sahipleri ve işletmecileri uyarmak istiyorum...

img

TİKA ve Küba Üniversitesi işbirliğiyle Türk Kültürü ve Dili dersleri verildi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Küba Cumhuriyeti Havana Üniversitesi arasındaki işbirliği protokolü kapsamında, bu yıl üniversitede 'Türk Kültürü ve Dili dersleri' verildi.

img

Türk Devletleri Teşkilatı 2023'te En Aktif Yıllarından Birini Yaşadı

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT), 2023'te etkinliklerini bir önceki yıla göre yaklaşık 2 kat artırdı ve en aktif yıllarından birini yaşadı.