img

Türkiye'nin Filistin Büyükelçisi Demirer: Yüzyılın en önemli davasını AA'nın çalışmaları etkileyecek

Türkiye'nin Filistin nezdindeki Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer, İsrail'e karşı açılan soykırım davasının seyrini Anadolu Ajansı'nın (AA) "Kanıt" kitabında toplanan çalışmalarının etkileyeceğini söyledi.

img

“Bölgemizde barışa giden yol, Filistin devletinin kurulmasından geçiyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükûmetler Zirvesi’nde yaptığı konuşmada...

img

Müslüman ülkeler İstanbul Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını kınadı

Libya, Kuveyt ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısını kınadı.

img

Bosna Hersek ile Türkiye arasında 'İki Tuzla Kardeşliği Projesi’

Bosna Hersek Tuzla Belediye Başkanı Zijad Lugavic, kardeş şehir Tuzla’yı ziyaret ederek başkan Şadi Yazıcı ile görüştü. İki başkan, ilişkilerin pekiştirecek işler yapacaklarını belirtti.

img

MÜSİAD deprem bölgesine destek olmaya devam ediyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, "Yarın Elbistan'da olacağız. Orada bir mescit ve Türk Kızılay işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz MÜSİAD-Kızılay Kütüphanesi'nin açılışını,ilaveten MÜSİAD Sağlık Ocağı Temel Atma Töreni'ni gerçekleştireceğiz." dedi.

img

Türk Savunma ve Havacılık Sanayi, WDS 2024 Fuarına 65 Firma ile Çıkarma Yaptı!

2022 yılında 4.364 Milyar Dolar seviyesindeki savunma ve havacılık ürünü ihracatını 2023 yılında yeni bir rekora imza atarak 5.5 Milyar Dolar seviyesine çıkaran Türk Savunma ve Havacılık Sanayi