img

Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze konusunda derhal harekete geçmemiz yönünde büyük bir beklenti var

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Gazze’nin etrafındaki abluka kırılmalı, şu anda bu yapılmalı. Hepimiz İsrail'in, insani yardımı savaşta bir silah olarak kullandığını biliyoruz." dedi.

img

Bakan Yerlikaya: 830 teröristi etkisiz hale getirdik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "10 aylık dönemimiz içerisinde bölücü, hain terör örgütüyle ilgili İçişleri Bakanlığı olarak operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Yapılan 22 bin 541 operasyonda, 60'ı ölü, 649'u sağ-yaralı ve 121'i de teslim olmak üzere 830 teröristi etkisiz hale getirdik" dedi.

img

"Mısır devalüasyonu Türk şirketlerine yaradı"

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe Mısır'da alınan devalüasyon kararının Mısır’da yatırım yapan firmalara pozitif yansıyacağını söyledi.

img

Büyükelçi Ruslan Kazakbayev, Kırgız Cumhuriyeti Adalet Bakan Yardımcısı Orozbek Sıdıkov başkanlığındaki Kırgız Cumhuriyeti heyeti ile görüştü

Büyükelçi Kazakbaev 12 Mart 2024 tarihinde Kırgız Cumhuriyeti'nin Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nde, adalet alanında tecrübe alışverişinde bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Kırgız Cumhuriyeti Adalet Bakan Yardımcısı Orozbek Sıdıkov başkanlığındaki Kırgız Cumhuriyeti heyeti ile bir araya gelmiştir.

img

Kabil Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Ünal, Afgan halkının yanında olduklarını söyledi

Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği Maslahatgüzarı ve Misyon Şefi Cenk Ünal, "Türkiye'nin yardımları, 100 yılı aşan Türkiye-Afganistan dostluğunun göstergesidir." ifadelerini kullandı.

img

İsrail'in Filistin Saldırıları Nedeniyle Antalya'dan 'Kardeş Şehir' İptali

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 1997 yılında yapılan Antalya ile İsrail'in Bat-Yam şehirleri arasında kardeş şehir protokolünü İsrail'in Filistin'e yönelik devam eden saldırıları nedeniyle iptal etti.