img

Bakan Bolat: Dış ticaret açığını makul seviyelere indireceğiz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Türkiye Yüzyılı hedefimizi Türkiye'nin dış ticaretinde 'ticaretin de yüzyılı' olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu yaparken de Türkiye'nin dış ticaret açığını sürdürülebilir, makul seviyelere indirmekte kararlıyız" dedi.

img

TDT Genel Sekreteri Ömüraliyev, Antalya Diplomasi Forumu'nun önemini vurguladı

Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, Antalya Diplomasi Forumu'nda üst düzey liderler, dışişleri bakanları ile karar vericilerin bir araya gelip birlikte hareket etmesinin çok önemli ve değerli olduğunu belirtti.

img

TİKA'dan Sırbistan'da azınlıkların yaşadığı bölgelere sağlık ekipmanı desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Sırbistan'da azınlıkların yaşadığı bölgelere sağlık ekipmanları ve ambulans desteğinde bulundu.

img

İhracatçılar talep ve siyasi riskleri TİM-İPM ile görecek

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)-İhracat Pazar Monitörü (TİM-İPM) dün itibarıyla devreye girdi.

img

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: “İş dünyası için öngörülebilirlik önemli”

TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının geleceğe dair yol haritası beklentisi içinde olduğunu söyleyerek vurgu yapan Hisarcıklıoğlu, “Biz, koşmaya, çalışmaya, üretmeye hazırız.

img

Türk Büyükelçi, Viyana'da kavgaya müdahale eden gençlere plaket verdi

Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Avusturya'nın başkenti Viyana'daki bir parkta silah ve kesici aletlerin kullanıldığı bir kavgaya müdahil olarak, çevredeki vatandaşların zarar görmesini önleyen iki Türk gence gösterdiği medeni cesaretten ötürü plaket verdi.