img

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, ''4 yılda ana odağımızın ekonomi ve düşük enflasyon olacağına inanıyoruz''

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, yerel seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu.  Asmalı, ''Seçimsiz geçecek 4 yılda ana odağımız ekonomi, düşün enflasyon ve sürdürülebilir büyüme olacak'' dedi.

img

Bakan Güler: Terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız." dedi.

img

Savunma Sanayii'nde bir ilk! Türkiye ABD'nin en büyük top mermisi ihracatçısı oldu

Silah ve mühimmat üretiminde dünyanın önde gelen ülkeleri haline gelen Türkiye, ABD'nin en büyük top mermisi ihracatçısı haline geldi. ABD, ordusu için gerekli olan binlerce 155 mm kalibreli top mermisini Türkiye'den alıyor.

img

Genel Sekreter, Türkmenistan'ın Anev şehrinde düzenlenen 2024 Türk Dünyası Kültür Başkenti Açılış Töreni'nde bir konuşma yaptı

Türkmenistan'ın şehirlerinden Anev, kapılarını Türk Dünyası kültür ve sanat etkinliklerine açtı, "2024 Anev Türk Dünyası Kültür Başkenti" yılının resmi açılış töreni gerçekleşti.

img

Ticaret Bakanı Bolat: İsrail'e satılan yakıt, turist getiren hava yolu uçaklarına satılan yakıttır

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İsrail'e satılan yakıt, İsrail'in turist getiren hava yolu şirketlerinin uçaklarına satılan yakıttır. Türkiye'ye geliyorlar, benzini dönüş için alıyorlar. Bu, Türkiye'nin ihracatı gibi yazılıyor." dedi.

img

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Günümüzde teknolojinin en ileri imkanlarını kullanan Anadolu Ajansı hepimizin göz bebeğidir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yetkin başarılı muhabirleriyle iş dünyasını ve ülkenin bütün vatandaşlarını en hızlı ve doğru şekilde bilgilendiren Anadolu Ajansının (AA) herkesin göz bebeği olduğunu bildirdi.