img

“Kimsenin bizim öz güvenimizi örselemesine, hayallerimizle aramıza set çekmesine müsaade etmeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, “İşimizi, görevimizi, sorumluluğumuzu ülkemize, milletimize ve umudunu bizlere bağlamış ailelerimize karşı vazifelerimizi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız.

img

Dışişleri Bakanı Fidan: NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi 2025 Toplantısı Türkiye'de yapılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO ülkelerinin dışişleri bakanları gayri resmi toplantısının 2025'te Türkiye'de yapılmasının kararlaştırıldığını bildirdi.

img

"Bozdoğan-23" operasyonlarında 32 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tunceli ve Şırnak'ta düzenlenen "Bozdoğan-23" operasyonlarında 32 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.

img

Türkiye komşularına ilk çeyrekte 5,9 milyar dolarlık ihracat yaptı

Türkiye, bu yılın ocak-mart döneminde komşuları Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, Irak, İran, Suriye ve Yunanistan’a 5 milyar 948 milyon 129 bin dolarlık ihracat yaptı.

img

Kırgız Cumhuriyeti Büyükelçiliği, Ankara'da yaşayan Kırgız diasporasının öğrencileri ve aktivistleri için iftar düzenledi

Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Ankara'da yaşayan Kırgız diasporasının öğrencileri ve aktivistleri için iftar düzenledi. Etkinlik 100'den fazla kişiyi bir araya getirdi.

img

Kırgızistan'da, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği mensupları ile Türk sağlıkçılar birlikte iftar yaptı

Kırgızistan'da, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği mensupları ile Türk sağlıkçılar birlikte iftar yaptı.