MANŞET

img

Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Aklybek Japarov ilk ziyareti Anıtkabir oldu

Japarov, Ankara yaptığı resmi ziyaret kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün naşanın bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret oldu.

img

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Baba Güler’in cenazesi, ikindi namazının ardından Ahmet Hamdi Akseki Camisinde düzenlenen tören sonrası Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.

img

Kırgızistan Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Akylbek Japarov resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi

ANKARA (Sivil İnisisyatif) Zeliha Sorkunlu/ Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkanı Akylbek Japarov resmi bir ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere  Ankara'ya  geldi.

img

Hakan Fidan’dan Kerkük'teki seçimler ve valilikle ilgili açıklama

KYB’nin PKK ile ittifak geliştirdiğini belirten Türkiye Dışişleri Bakanı Fidan, “Süleymaniye ve PKK, Erbil yönetimine karşılar” dedi.

img

“Şehir hastaneleriyle, sağlık hizmetlerini dünya standartlarının üstünde bir seviyeye taşıdık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Şehirlerimizin tamamını binalarıyla, donanımıyla, teçhizatıyla, ambulansıyla en modern sağlık hizmetlerine kavuşturduk

img

TİKA, 2023'te 1326 proje ve faaliyetle Türkiye’nin dostluk elini dünyanın dört bir yanına uzattı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), 2023'te 1326 proje ve faaliyet gerçekleştirerek Türkiye’nin dostluk elini dünyanın dört bir yanına uzattı.