Başkent Platformu, Türk bayrağı Kampanyası Başlattı

img

 

Başkent Platformu; Geçtiğimiz Aylarda “Devletin Sahibi Millettir” “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız”  Yazılı Türk bayrağı Kampanyası Başlatmıştı’’

ANKARA (SİVİL İNİSİYATİF) Zeliha Sorkunlu - Başkent Platformu ve  Beraberindeki 1200’ ü Aşkın Kardeş Sivil Toplum Kuruluşu, Başkent Platformunun Hazırladığı Bildiriyi, Türkiye’nin 81 İl ve İlçelerinde, Türk Cumhuriyetlerinde, Balkanlar da, Afrika’da,  Avrupa’da Meydanlara İnerek, Nöbet Yerlerinden “Devletin Sahibi Millettir” “ İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız” İfadeleriyle “Darbeye Hayır Demokrasiye Evet” demişti son zamanlarda toplumun çeşitli katmanlarında bulunan yetkililere sivil toplum kuruluşlarına “Devletin Sahibi Millettir” “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız”  Yazılı Türk bayrağı Kampanya Başlattı’’

15 Temmuz’un Hemen Ardından Yani 5 Gün Sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza “15 Temmuz’un, Demokrasi Bayramı İlan Edilmesi” Beraberinde “Şehit ve Gazilerimize Şeref Madalyası” Verilmesini 20 Temmuz da Teklif Ettik.

İlk Başta Şehit ve Gazilerimizi, Yalnız Bırakmama Adına, Yalnız Değilsiniz, Vatan Size Minnettar İfadeleri ile Şeref Plaketleri Hazırlayarak Taktim Ettik.

15 Temmuz 2016 İhanetinden Sonra Başkent Platformu Olarak Panel ve Toplantılar Yaparak, 15 Temmuz da Meydanlardaki Nöbetlerimizi, Milli İradeye Milletimizle Beraber Nasıl Sahip Çıktığımızı Anlatan Darbe Kitapları Hazırlayarak, Milletimize, Yetkililere, Sivil Toplum Kuruluşlarına Dağıttık.

Üzerinde “Devletin Sahibi Millettir” “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız”  Yazılı Türk bayrağı Kampanyamızla; ilk Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Gazi Recep Tayyip Erdoğan’a,  Başbakanımız Binali Yıldırım’a,  Ak parti Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’a, Ak Parti Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Fatih Şahin’e, Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarımıza ve Bir Çok Vatandaşımıza Hediye Ederek, 15 Temmuz’u Unutmadığımızı, Sonsuza Kadarda Unutturmayacağımızın, Kararlılığını Ortaya  Koyduk. Bu gün ise çevre ve şehircilik bakan yardımcımız sayın bakanımız Mehmet ceylan beyi ziyaret ederek devletin tüm kurum ve kuruluşlarında da 15 temmuzu unutmadığımızı unutturmayacağımızın mesajını veriyoruz..

15 Temmuz İhanet Gecesinden Sonra Türkiye de Yeni Bir Sayfa Açtıklarını Söyleyen Kurt, ‘’17/25 Aralık Milletimiz İçin Elbette Yeni Bir Milat Olmuştur.  Anladık ki, Bölgede Asıl “Hedef Ülke Türkiye”

Neden Hedef Ülke Türkiye Sorusunun Cevabını 17/25 Aralıkla Başlayan, 15 Temmuzla Devam Eden Süreçte Bulmak Mümkün, Çünkü Açık Bir Şekilde “Mazlumların Son Kalesi Türkiye’yi”  Önce (Irak, Suriye Gibi) Bölme, Parçalama Sonrasında Yok Etme Planlarının Taaa  Kendisi Olduğunu Halkımız Açıkça Görmüş, Bu Sebeple Milletimiz 15 Temmuzda “Ya İstiklal Ya Ölüm” Demiştir. Dedi.

Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan; 80 milyon İktidarıyla Muhalefetiyle, Sivil Toplumu kuruluşlarıyla, El Ele Gönül Gönül’e vererek Yeni Ve Güçlü Türkiye’yi Hep Beraber Var Ederek Darbecilere Ve Şer Güçlere En Güzel Tokat’ı Ve Cevabı Hep Birlikte Vermiş Olacağız inşallah..

Başkent Platformu; Geçtiğimiz Aylarda “Devletin Sahibi Millettir” “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız”  Yazılı Türk bayrağı Kampanyası Başlatmıştı. Bu Kez Bu Şerefli Bayrağı Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan Beyefendiye Takdim Edildi.

Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan da Başkent Platformunun Bu Anlamlı Ziyaretinden Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek Şöyle Konuştu…

Hükümet Olarak Bizler, Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Ülkemizin Kalkınması İçin Gece Gündüz Demeden, Aziz Milletimize Hizmet Ediyoruz.

Milletimizi Bölme, Parçalama Gayretinde Olanlar En Son 15 Temmuz İhaneti İle Milletimize Suikast Yapmışlar, Ancak Başarılı Olamamışlardır. Bundan Böylede Bu Tür Teşebbüslerde Milletimiz Kuşkusuz Gereken Cevabı Verecektir.

Bizlerin Görevi Bu İhanetleri Unutmadığımız Gibi Gelecek Nesillere de 15 temmuzu Anlatarak, Neden Yeni Ve Güçlü Türkiye İstediğimizi Bununla Beraber Sonsuza Kadar Neden Özgür Bir Türkiye İstediğimizi Anlatacağız.

80 milyon İktidarıyla Muhalefetiyle, Sivil Toplumu kuruluşlarıyla, El Ele Gönül Gönül’e vererek Yeni Ve Güçlü Türkiye’yi Hep Beraber Var Ederek Darbecilere Ve Şer Güçlere En Güzel Tokat’ı Ve Cevabı Hep Birlikte Vermiş Olacağız inşallah..

Bu Vesile İle Tüm Şehitlerimize Allahtan Rahmet Gazilerimize Şükranlarımı Sunuyorum. Dedi..