Başkent Platformu Genel Başkanı Dr Mustafa Kurt tan, MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli ye Ziyaret

img

Başkent Platformu Genel Başkanı Dr.Mustafa Kurt’tan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’ye Ziyaret

Başkent Platformu Genel Başkanı aynı zaman da Kırgızistan-Türkiye Fahri Konsolosu Dr. Mustafa Kurt ve beraberindeki platform üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret ettiler.

ANKARA ( Sivil İnisiyatif/ Zeliha Sorkunlu)- Ziyarette Başkent Platformu Genel Başkanı Dr. Mustafa Kurt, Platform Genel Başkan Vekili Av. Neslihan Duran, Platform Danışma Kurulu Üyesi Aynı Zamanda  ATO 59. Komite meclis üyesi Atillahan Kurt,  Platformun  Balkanlar Temsilcisi Uğurhan Kurt, Uluslararası Sivil İnisiyatif Gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Salih Kurt ve beraberinde platform üyeleri hazır bulundu.

'Devletlerin Hayatında Olan 100-200-300 Yıllık Bir Siyaset Bekliyoruz’’


Efendim Söz Konusu Vatan Olduğunda, Zatıâlinizin Günlük Siyaset Yerine Devletlerin Hayatında Olan 100-200-300 Yıllık Bir Siyaset Anlayışı ile Tüm Renklerin Üstünde Bir Duruş Sergileyerek, Ay Yıldızlı Bayrağımıza Dolayısı ile Milletimize Sahip Çıkmanız Bizleri Ziyadesi ile Memnun Etmektedir. ‘’Özellikle 15 Temmuz ve Sonrası’’   Size Duruşunuzdan Dolayı Şükranlarımızı Arz Ediyoruz. 'Tüm Siyasetçilerimizden de Devletlerin Hayatında Olan 100-200-300 Yıllık Bir Siyaset Bekliyoruz’’

 

Özetle Bizler; 10 Yıl Önce  ‘’İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın & Devletin Sahibi  Millettir’’ Anlayışına Hizmet Etme Maksadı ile 2007 Yılında  Yola Çıkmış ve Birçok Sosyal Sorumluluk Projelerine İmza Atmış Sivil Bir İnisiyatifiz.

Kuruluşumuzdan Günümüze Kadar, Lobi Faaliyetleri Kapsamında, Ulusal ve Uluslararası İrili Ufaklı 750’nin üzerinde Bilgilendirme Beraberinde Bilinçlendirme Toplantıları ve Ziyaretler Gerçekleştirdik.

Ayrıca Platform Olarak, Yurt Dışında Türk-i Cumhuriyetlerinde, Balkanlar’da, Avrupa’da, Afrika’da Hâsılı 69 Ülkede Temsilcilerimiz Vasıtası ile İnsan Odaklı Çalışmalarımıza Devam Etmekteyiz.

Başkent Platform Olarak, Sosyal Sorumluluk Bilinci Altında Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi ve Türkçenin Evrensel Dil Olması İçin Hazırladığımız Taslak Raporu Türkiye Büyük Millet Meclisi 3’nolu Komisyon da 2012 Tarihinde Ak parti, CHP, MHP, HDP Komisyon Üyeleri Nezaretinde Yüce Meclise Sunmuştuk.

‘’YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE’’

15 Temmuz Akşamı, Emperyalist Devletlerin Gizli Teşkilatları ve Onların Ülke İçinde Tutunmuş Hain Maşaları, Türkiye Cumhuriyeti’nin Bağımsızlığına ve Bölünmez Bütünlüğüne Kast Ettiler.

15 Temmuzda Milli Birlik ve Beraberliğimize Kasteden Hainlere Karşı Başkent Platformu Ailesi Olarak, Kuvayi Milliye Ruhu ile 81 İlimizde Misyonumuza Gönül Vermiş 1200’ü Aşkın Kardeş Sivil Toplum Kuruluşuyla Beraber Meydanlara İnerek Milli İradeye Sahip Çıktık..

Ayrıca Bizler Meşru Seçimlerle Halkın İradesiyle Seçilen Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza Çeşitli Platformlarda Sahip Çıktık. Bundan Böylede Her Zaman Sahip Çıkacağımızı da Bilmenizi İsteriz.

 

Sivil Toplum Kuruluşu Olarak Her Fırsata Söyledik, “Hedef Ülke Türkiye”  ‘’Son Kale Türkiye”  Mazlumların ve Müslümanların Tek Sığındığı Türkiye. Milletimizle Beraber Bizler Biliyoruz ki,  Bu Gün Ülkemizde Yaşananlar Basit Bir Hain Kalkışma veya Terör Sorunu Sonucu Değildir.! Uluslararası Güçlerin İttifak Ederek, Ülkemizi Bölme, Parçalama ve Hatta Yok Etme Planlarının Taa Kendisidir…

 

Türk Bayrağına Kem Gözle Bakanlara Karşı, Her Yerde, Her Fırsatta, Milli Duruşumuzu Yiğitçe Ortaya Koyduğumuz Gibi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bekasının Devamı İçin Her Türlü Mücadeleyi Verdik, Vermeye de Devam Edeceğimizi Bilmenizi İsteriz.

Başkent Platformu Ailesi Olarak, Türk Devletinin Milli Reflekslerinin Zayıflaması Söz Konusu Olduğunda, Canımız Pahasında Olsa Her Daim “Devletin Sahibi Millettir” Anlayışıyla Devletimizin Yanında Olacağımızı Her Platformda Altını Çizdik.

Takdir Edersiniz ki, Devlet ile Millet Arasında Asla ve Asla Mesafe Olamaz.  Büyük Devlet, Milletiyle Var Olan Devlettir; Büyük Devlet, Milletiyle El Ele Olan Devlettir; Büyük Devlet, Milletinin Hukukunu Koruyan, Adaleti Sağlayan, Hürriyeti Hâkim Kılan Devlettir. 

Bizler İnanıyoruz ki;

Devlet Ebed Müddet Anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti İlelebet Payidar Kalacaktır  ‘’Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe’’ Diyoruz

Ülkemizde İstikrarın, Güven Ortamının Özellikle De Kardeşliğin Tam Anlamıyla Tesis Edilmesi, Millet Olarak Hedeflerimize Ulaşmamız İçin, Başkent Platformu Ailesi Olarak Her Tür Göreve Hazırız Olduğumuz Gibi Devlet, Millet Menfaatine Emre Amade Olduğumuzu İfade Ediyoruz. Dedi.
 


Dr. Devlet BAHÇELİ, “Günümüzde Önemli Bir Platform Olduğunuzu Görüyorum”


Milliyetçi hareket partisi genel başkanı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ben Bu Güzel Ziyaret İçin Öncelikle Hepinize Hoş Geldin Diyor, sayın başkana ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı Teşekkür Ediyorum.

Bahsettiğiniz insan odaklı milli çizgide Düşünce Çerçevesinde Günümüzde Önemli Bir Platform Olduğunuzu Görüyorum. Bu sebeple Çalışmalarınızın Devamını Diliyorum.

Sizin İşaret Ettiğiniz Gibi sivil toplum kuruluşu olarak Bütün Siyasi Partileri Kucaklayan Bir Anlayış İçerisinde Olaylara Yaklaşımınız çok Doğru bir yaklaşım.

Hele Hele Bahsettiğiniz Gibi Dilimizin Korunması ve Türkçenin Evrensel Dil olması Hatta Teşvik Edilmesi için Çalışmalarınız, Beni Ziyadesiyle Memnun Etti.

Görüyoruz ki Uluslararası İlişkilerde, Buradan Giden Arkadaşlarımızın Mutlaka Yabancı Dille Konuşmayı Kendisi İçin Bir Şey Zannediyor.

Türkçe bildiği halde Bir Fransız’ın Ağzından Hiç Bir Zaman Türkçe bir Kelime Alamıyorsunuz.

Siyasi Partilere Zaman Zaman Büyükelçilerden Bazı Temsilcileri Ziyarete Geliyorlar. Büyükelçi Oluyor, Müsteşar Oluyor vs Kim Gelmişse Gelsin Kendi Diliyle Konuşuyor.

Hâlbuki Bizde Birisini Ziyaret Ettiğimizde Ben Ondan Çok Daha İyi Fransızca Biliyormuş, İngilizce Biliyormuş Bir Komplekse Kapılıyoruz.

Bu Sebepten Dolayı Bu İsabetli Davranışınızın Devamını diliyorum. Hem Kültür Hayatınızda, Hem Siyasi Hayatınızda Öne Çıkmasında Yarar Var.

Biz Gençlerimizi Belirli Hedeflerle Yönlendirirken Güzel Bir Türkçeyi Onun Yanında, Yabancı Dil Olarak Doğu Dillerden Bir Tanesini, Batı Dillerinden Bir Tanesini Öğrenmeyi Kendilerine Öneriyoruz.

Bu Ülkeyi Gelecekte Yönetecek Olan İnsanların Hazırlığında Hem Güzel Türkçemizi İyi Bilmeliler, Hem de O Ülkelerin Yabancı Dillerinden Bir Tanesini Bilmelerinde Yarar Görüyoruz.

İlişkilerde Neyi Nasıl Yaptığını, Tercümanların Neyi Ne Kadar Doğru Tercüme Edip Söylediğini Bilmekte Yarar Var. 

Bu Manada Bu Yaklaşımı da Sizlerde Görmekten Çok Mutluluk Duydum ve Hepinize Başarılar Diliyorum, Ayrıca Bize Düşen Bir Görev Olduğunda da Yardımcı Olmaktan Mutlu Oluruz. Allah Yardımcınız Olsun, Allah Yolunuzu Açık Etsin Dedi.
 

Daha sonra Başkent Platformu Genel Başkanı Dr. Mustafa Kurt ve Platform Üyeleri ile birlikte Sayın Devlet Bahçeli’ye, Platformun hazırlamış olduğu Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi taslak raporu, Darbe kitapçığı, Platform faaliyet raporunu ve Genel Başkan Dr. Mustafa Kurt’un Kırgızistan- Türkiye Fahri Konsolosu olması hasebiyle Kırgızistan’dan Getirmiş olduğu ata babalarımızın milli kıyafeti olan Çapan ve Kalpak Takdim ederek fotoğraf  çekimine geçildi. .