Başkent Platformu 15 Temmuz 2017 Sene-İ Devriyesinde Yine Meydanlarda

img

Başkent Platformu; “Devletin Sahibi Millettir” “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız”  Yazılı Türk bayrağı Kampanya Başlattı’’

ANKARA (SİVİL İNİSİYATİF)Zeliha Sorkunlu-  15 Temmuz 2016 Darbe Teşebbüsünde Olduğu Gibi 15 Temmuz 2017 de, Başkent Platformu ve  Beraberindeki 1200’ ü Aşkın Kardeş Sivil Toplum Kuruluşu, Başkent Platformunun Hazırladığı Bildiriyi, Türkiye’nin 81 İl ve İlçelerinde, Türk Cumhuriyetlerinde, Balkanlar da, Afrika’da,  Avrupa’da Meydanlara İnerek, Nöbet Yerlerinden “Devletin Sahibi Millettir” “ İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız” İfadeleriyle “Darbeye Hayır Demokrasiye Evet” dedi.

Başkent Platformu Genel Başkanı Dr.Mustafa Kurt, 15 Temmuz’un Üzerinden Tam Bir Yıl Geçti. Bizler Sivil Toplum Kuruluşu Olarak Bu Geçen 1 Yıl İçerisinde ‘’Karanlık Geceyi Aydınlatan Milletimize Selam Olsun’’,  “Unutmadık, Unutturmayacağız” Sloganı ile Birçok Kampanya Başlattık.

 

15 Temmuz’un Hemen Ardından Yani 5 Gün Sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza “15 Temmuz’un, Demokrasi Bayramı İlan Edilmesi” Beraberinde “Şehit ve Gazilerimize Şeref Madalyası” Verilmesini 20 Temmuz da Teklif Ettik.

 

İlk Başta Şehit ve Gazilerimizi, Yalnız Bırakmama Adına, Yalnız Değilsiniz, Vatan Size Minnettar İfadeleri ile Şeref Plaketleri Hazırlayarak Taktim Ettik.

 

15 Temmuz 2016 İhanetinden Sonra Başkent Platformu Olarak Panel ve Toplantılar Yaparak, 15 Temmuz da Meydanlardaki Nöbetlerimizi, Milli İradeye Milletimizle Beraber Nasıl Sahip Çıktığımızı Anlatan Darbe Kitapları Hazırlayarak, Milletimize, Yetkililere, Sivil Toplum Kuruluşlarına Dağıttık.

 

Üzerinde “Devletin Sahibi Millettir” “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız”  Yazılı Türk bayrağı Kampanyamızla; ilk Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Gazi Recep Tayyip Erdoğan’a,  Başbakanımız Binali Yıldırım’a,  Ak parti Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’a, Ak Parti Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Fatih Şahin’e, Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarımıza ve Bir Çok Vatandaşımıza Hediye Ederek, 15 Temmuz’u Unutmadığımızı, Sonsuza Kadarda Unutturmayacağımızın, Kararlılığını Ortaya  Koyduk.

 

15 Temmuz İhanet Gecesinden Sonra Türkiye de Yeni Bir Sayfa Açtıklarını Söyleyen Kurt, ‘’17/25 Aralık Milletimiz İçin Elbette Yeni Bir Milat Olmuştur.  Anladık ki, Bölgede Asıl “Hedef Ülke Türkiye”

 

Neden Hedef Ülke Türkiye Sorusunun Cevabını 17/25 Aralıkla Başlayan, 15 Temmuzla Devam Eden Süreçte Bulmak Mümkün, Çünkü Açık Bir Şekilde “Mazlumların Son Kalesi Türkiye’yi”  Önce (Irak, Suriye Gibi) Bölme, Parçalama Sonrasında Yok Etme Planlarının Taaa  Kendisi Olduğunu Halkımız Açıkça Görmüş, Bu Sebeple Milletimiz 15 Temmuzda “Ya İstiklal Ya Ölüm” Demiştir.

 

‘’Başkent Platformunun 1200’ ü Aşkın Kardeş Sivil Toplum Kuruluş adına Hazırlamış Olduğu, Türkiye’nin 81 İl ve İlçelerinde, Türk Cumhuriyetlerinde, Balkanlar da, Afrika’da,  Avrupa’da Meydanlarda okutulan Bildiri Özetle Şöyle’’

 

Başkent Platformu Olarak Bizler; 10 Yıl Önce Merkeze İnsanı Koyarak Misyonumuzun Özeti Olan, “İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın” Beraberinde “Devletin Sahibi Millettir “ Anlayışına Hizmet Etme Maksadıyla Yola Çıkmış, Sivil Bir İnisiyatifiz.

 

Platform Olarak Bizler; “Insanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın” Anlayışını Düstur Edinmemiz Hasebi ile Siyasi Partilerin Şahsi Görüşlerinden Bağımsız, Günlük Politize Olmuş Siyasetten Uzak, Toplumun Tüm Katmanlarını Kucaklayan Bir Anlayışa Sahip Olduğumuz Gibi, Farklı Görüş ve Fikirlere Hep Saygılı Olduğumuz Kamuoyunca İyi Bilinmektedir. 

 

Başkent Platformu Ailesi Olarak, Türk Devletinin Milli Reflekslerinin Zayıflaması Söz Konusu Olduğunda, Her Daim “Devletin Sahibi Millettir” Anlayışıyla Devletimizin Yanında Olacağımızı Yeniden Hatırlatmak İsteriz.

 

Aziz Milletimiz Takdir Edecektir ki, Devlet ile Millet Arasında Asla ve Asla Mesafe Olamaz.  Büyük Devlet, Milletiyle Var Olan Devlettir; Büyük Devlet, Milletiyle El Ele Olan Devlettir; Büyük Devlet, Milletinin Hukukunu Koruyan, Adaleti Sağlayan, Hürriyeti Hâkim Kılan Devlettir. 

 

‘’Bölgemizde ve Ülkemizde Yaşananların Hiç Birinin Tesadüf Olmadığını İyi Biliyoruz’’

 

Bizler Meşru Seçimlerle, Halkın İradesiyle Seçilen Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Hükümetimize Dolayısı ile Demokrasimize Çeşitli Platformlarda Sahip Çıktık. Bundan Böylede Her Zaman Canımız Pahasına da Olsa Sahip Çıkacağımızı Bu Vesile ile Zatıâlinizin ve Tüm Dünyanın Bilmesini İsteriz.

 

 ‘’17/25 Aralık Elbette Milletimiz İçin Bir Milattır’’

 

Bizler Biliyoruz ki,  Bu Gün Ülkemizde Yaşananlar Basit Bir Hain Kalkışma Terör Sorunu veya  Sonucu Değildir.! Uluslararası Güçlerin İttifak Ederek,  “Mazlumların

 

Son Kalesi Türkiye’yi”  Önce (Irak, Suriye Gibi) Bölme, Parçalama ve Hatta Yok Etme Planlarının Taaa Kendisidir.

 

“Neden Hedef Ülke Türkiye”

 

Yabancı İstihbarat Örgütleri, PKK, Bazı Siyasi Partiler, Bazı Sivil Toplum Kuruluşları ve Gazeteci Görünümündeki Ajanlar, Paralel Örgüt ve Benzerleri Neden İşbirliği

 

 

Yapıyor ve Hep Beraber Ortak Hareket Ediyorlar!  Sorusuna Cevap Bulmak Hiçte Zor Değil.!..

 

Maalesef 15 Temmuz Akşamı, Emperyalist Devletlerin Gizli Teşkilatları ve Onların Ülke İçinde Tutunmuş Hain Maşaları, Türkiye Cumhuriyeti’nin Bağımsızlığına ve Bölünmez Bütünlüğüne Kast Ettiler.

 

‘’Bugün Millet Olarak, Yeni Bir Kurtuluş Savaşı Vermekteyiz’’

 

Geçmişte Olduğu Gibi, Bu Günde Emperyalist Güçler, 7 Düvelle Bir Araya Gelerek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şahsında Devletimize, Milletimize Savaş Açmış Durumdalar. Maalesef Bu Sebeple Bu Gün Millet Olarak, Yeni Bir Kurtuluş Savaşı Vermekteyiz Bu Sebeple Millet Olarak Çok Uyanık Olmalıyız..

 

Bizler Inanıyoruz ki; 

Devlet Ebed Müddet Anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti Ilelebet Payidar Kalacaktır…

 

Hainler ve Tüm Dünya İyi Bilsinler ki, Türk Milleti Olarak Bizler; 7/24, 365 Gün Son Nefere, Son Nefese Kadar, “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” Uğruna Devlet Ebed Müddet ve İstiklalimiz İçin Sonsuza Kadar Nöbetimize Devam Edeceğiz.!.

 

Misyonumuz Olan “İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın”  “Devletin Sahibi Millettir” Anlayışına Gönül Vermiş 1200’ü Aşkın Kardeş Sivil Toplum Kuruluşuyla Beraber 15 Temmuz 2016 da Milli Birlik ve Beraberliğimize Kasteden Hainlere Karşı O Gün Nasıl Meydanlara İndiysek, 15 Temmuz 2017 Sene-i Devriyesinde de 81 İlimizde, Avrupa da, Türk Cumhuriyetlerinde, Balkanlarda, Türk Bayrakları ile Meydanlara İnerek, Milli İradeye Sahip Çıkacağımızı  Bilinmesini İsteriz..

 

Başkent Platformu Olarak; Anadolu Topraklarında Yaşayan 80 Milyon Milletimize, Yurt Dışındaki Vatandaşlarımıza, Gönül Coğrafyamızdaki Kardeşlerimize En Derin Saygı ve Muhabbetlerimizi Sunarken, Bu Duygu ve Düşüncelerle, Bizlere Bu Vatanı Yurt Yapan, Atalarımızı, Tüm Şehitlerimizi Rahmetle ve Minnetle Anıyoruz.  Dedi.