AK Parti Milletvekili Av. Zeynep Yıldız, Ankara'da seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi

img

AK Parti Milletvekili Av. Zeynep Yıldız, Ankara'da seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi

AK Parti Ankara Milletvekili ve 28. dönem AK Parti Ankara Milletvekili adayı Av. Zeynep Yıldız, Ankara Altınpark seçim ofisinin açılış törenini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

ANKARA (Sivil İnisiyatif Gazetesi) Zeliha Sorkunlu/ Açılış törenine AK Parti milletvekili adayları ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra, AK Parti Keçiören ilçe Başkanı Zafer Çoktan, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Eski Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Kırgızistan Bolu Fahri Konsolosu Atillahan Kurt, Başkent Platformu Genel Başkanı Hasan Salih Kurt ve birçok  Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve vatandaş katılım sağladı.

Zeynep Yıldız, çok değerli komşularım burada, akrabalarım burada, Keçiören teşkilatımız burada bütün teşkilatlarımızdan çok değerli katılımlar var, hepsinden Allah razı olsun diyorum" diyerek konuşmasına başladı.

Yıldız, bu seçimin ülkemiz için dönüm noktası olduğunu belirterek açıklamalarına şu sözlerle devam etti: 

" Cumhurbaşkanımız gibi, her zaman kararlılığı ile ülkesi için pek çok projeyi çok kısa zamanda hayata geçiren bir liderin arkasında yürümek hepimiz için çok büyük bir onur ve gurur "

"Cumhurbaşkanımız, malumlarınız olduğu üzere dün Kahraman Kazan'da Türkiye'nin ilk milli muharip uçağını tanıttı ve adını KAAN olarak koydu. Gerçekten biz bugüne kadar hayalini kurduğumuz pek çok şeyi hayata geçirdik. Ama ben kendi arabamızı kurmanın hayalini belirli noktalarda kurarken, şu an gerçekten o arabamızı yaptık. Evet araba hayali kurduk, evet duble yollar hayalini kurduk, evet sağlık sisteminde bambaşka bir yere taşınmasının ülkemizin hayalini kurduk ama ben zannetmiyorum ki biz bir jet uçağı yapmanın hayalini kurmuştuk dolayısı ile artık hayalini dahi kurmadığımız şeyleri hayata geçirdiğimiz bir dönemdeyiz. Bunun ne kadar kıymetli olduğunu ne kadar önemli bir eşik olduğunu net bir biçimde görüyoruz. Gerçekten Cumhurbaşkanımız gibi, her zaman kararlılığı ile ülkesi için pek çok projeyi çok kısa zamanda hayata geçiren bir liderin arkasında yürümek hepimiz için çok büyük bir onur ve gurur. İnşallah biz de onun bize duyduğu güveni ve milletimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için hep birlikte çalışmaları sürdürüyor olacağız. Büro açılışını bile böylesi bir kalabalık ile açmış olmak aslında AK Parti'nin ne kadar geniş bir destekleyici kitlesi olduğunu somut bir şekilde gösteriyor" dedi.

 

AK Parti Keçiören ilçe başkanı Zafer Çoktan açılış töreninde şu sözleri kaydetti: 

"14 Mayıs akşamı, sandıkları Cumhurbaşkanımızın tabiri ile patlatarak hem Cumhurbaşkanımızı balkon konuşmasına ve görev yerine, hem de Keçiören olarak sayın vekillerimiz artarak devam edecek şekilde meclise uğurlamaya söz veriyoruz diyelim " dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: " Tarih yazanlar, tarihi yapanlar, bir de tarihin affetmeyecekleri var. "

"Tarih yazanlar, tarihi yapanlar, bir de tarihin affetmeyecekleri var. Bu seçim ülkemizin devletimizin, geleceğimizin seçimidir. Ne var önce vatan doğrumu? ne diyor Atatürk "Mevzu bahis vatansa, gerisi teferruattır" o birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizin güçlü ve gelecek büyük Türkiye'nin seçimidir. Çocuklarımıza vebalimiz, torunlarımıza vebalimiz, doğmamış çocuklarımıza vebalimiz. Türkiye savunma sanayinde bu hamleleri gerçekleştirdikten sonra inanın dünyanın ekonomik, siyasi, coğrafi dengeleri değişecek. Prangalarından kurtulan bir Türkiye, talimatla yönetilemeyen bir Türkiye, kendi milli ve manevi menfaatlerini savunan şahin bir Türkiye. Şahin bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın seçimi ama hepimizin seçimi AK Parti'nin seçimi ama bütün ülkenin seçimi. Geleceğimizin seçimi hepimizin vebali var. İlk turda inşallah Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve mecliste de güçlü bir grup kuracağız. Tarihe vebalimiz var tarih affetmez."

Ankara Milletvekili Lütfiye Selma Çam: "14 Mayıs akşamı Allah'ın izni ile sandıkları patlatacağız "

Önümüzde çok önemli bir seçim var. Hem milletvekilliğinde AK Parti'nin Cumhur İttifakının hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımızın oylarını arttırarak bizi meclise, Cumhurbaşkanımızı da külliyeye uğurlayacak olan Keçiörenli seçmenlerimiz olacak. Biz inanıyoruz ki,14 Mayıs akşamı Allah'ın izni ile sandıkları patlatacağız ve Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy ile Allah'ın izni ile külliye ye taşıyacağız."

Eski Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu: " Kadınlar AK Parti ilegençler AK Parti ile bu ülkede söz sahibi oldular "

 

" AK Parti demek kadın hareketi demek, AK Parti demek gençlik hareketi demek. Kadınlar AK Parti ilegençler AK Parti ile bu ülkede söz sahibi oldular. Yönetimde önemli rollere geldiler. Hepimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı bu yoldayız. Yoksa siyaset erkek egemen ve katı tutucu bir alandır. Kadın olarak orada var olabilmek, genç olarak orada var olmak kolay değildir. Ancak birisi yol açarsa siz o yoldan yürüyebilirsiniz. İşte bu yolu açan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Gençlerimiz refaha doğdular, doydular ama yetmez diyoruz. Türkiye'nin daha refah daha iyi günlere ihtiyacı var onun için de hep birlikte yeni ve güzel işlere imza atmak için inşallah 14 Mayısta yeni Türkiye Yüzyılına yeni imzalar atacağız."

Ankara Milletvekili Emrullah İşler:" 14 Mayıs akşamı bu sefer adam kazandı olmayacak ya ne olacak? adam ezdi geçti olacak. "

"Recep Tayyip Erdoğan bu seçimde inşallah 14 Mayıs akşamı bu sefer adam kazandı olmayacak ya ne olacak? adam ezdi geçti olacak. Bu seçim sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi değil, milletvekillerinin seçimi değil, milletvekili adaylarının seçimi değil, AK Parti'nin seçimi değil Türkiye'nin ikinci yüzyılının seçimi. Onun için bütün dünyaya vereceğiniz her oyun yankısını Washington'dan dünyaya duyurmamız lazım. 14 Mayıs akşamı ya Biden'ın dostlarını sevindireceksiniz ya da Türkiye'nin dostlarını sevindireceksiniz. Artık Türkiye tam bağımsız bir ülke haline geldi. En az yüzde 55 oy ile güçlü bir şekilde reisimizi külliyeye yeniden göndereceğiz ve beş yıl içinde artık Dünya'nın lideri bir ülke ile karşılaşacağız."

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan: “Vatandaşımızın oyunu sandıklarda da sahip çıkarak, inşallah gelen oyu çıkartacağız"

" Artık seçimlere çok az bir süre kaldı o mitingdeki heyecanı vatandaşımızın sahiplenmesini vatandaşımızın oyunu sandıklarda da sahip çıkarak inşallah gelen oyu çıkartacağız. Bunu da hemşerilerimizden teşkilatımızdan ve aynı zaman da da STK'larımızdan da şunu istiyoruz, herkes oy kullandığı oya ve sandığa gidip saat 3 ten 4 ten sonra gönüllü gözlemci olması. Zaten teşkilatlarımız, müsaitlerimiz, sandık yönetim kurulu üyelerimiz ve görevlilerimiz var ama sizden de gidip sandıklara sahip çıkıp, orda hangi partiye oy gitmişse, vatandaşın vermiş olduğu oy kutsaldır. Bunu biz doğru bir şekilde bütün gözlemcilerin eşliğinde birleştirme tutanaklarında geçilmesi lazım." Dedi.