Başkent Platformundan, Gazi Meclise Anlamlı Ziyaret

img

15 Temmuz İhanet Gecesi, Hainler Tarafından Bombalanan ‘’Gazi Meclise’’ Başkent Platform Yönetim Kurulu Tarafından Ziyaret  Gerçekleşti.

Başkent Platformu, Ülkemizdeki sorunların çözümünü sadece devletten, ikdidardan yada muhalefetten beklemenin sakat bir anlayış olduğunu hep söyledik.

ANKARA (SİVİL  İNİSİYATİF) Zeliha Sorkunlu - İstanbul milletvekilini meclis makamında ziyaret eden, Başkent platformu yönetim kurulu üyeleri Dr. Hasan Sert’e  “İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın” anlayışına hizmetlerinden ötürü Üstün Hizmet Plaketi taktim ettiler..

Başkent Uluslararası Barış Kardeşlik Platformu Genel Başkan Yardımcısı

Av.Neslihan Duran Kocakaya, Ziyaret Sebeplerini Şöyle Anlattı;

Başkent platformunun kuruluş felsefesi olan “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” beraberinde “Devletin Sahibi Millettir” anlayışını her fırsatta hep dillendirdik.

10 yıldır sivil toplum kuruluşu olarak, milli hafızaya dönmemiz gerektiğini her fırsatta her plartformda ısrarla altını çizdik ve anlattık..

Ülkemizdeki sorunların çözümünü sadece devletten, ikdidardan yada muhalefetten beklemenin sakat bir anlayış olduğunu hep söyledik.

Başkent Platformu 17/25 Aralıkta, FETÖ örgütüne karşı, devletin yanında olmuşu ve amansız bir mücadele başlatmıştı. Bundan sonrada devletin ve milletin yanında elbette olacağız lakin, hafızalarımızı güçlü tutmak için bu ve benzer çalışmalara devam etmek zorundayız.

Bu sebeple 15 Temmuz’u Unutmama, Unutturmama adına milli iradenin her zaman yanında olduğumuzu göstermek için bu gün gazi meclisteyiz.

Dost Düşman İyi Bilsin ki, Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi, Askerlerimiz, Polislerimiz, Yöneticilerimiz Yalnız Değiller.

Bizler Başkent Platformu Ailesi Olarak, Beraberinde 80 Milyon Türk Milleti Her Daim Milli Iradenin Yanında Olduk, Bundan Böylede Hep Öyle Olacak. Çünkü Bizler Hep Birlikte Türki’yeyiz.

15 Temmuzda milli iradeye sahip çıkan başta aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, gazilerimize, askerlerimize, polislerimize, vatandaşlarımıza, siyasi parti liderlerine ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, tüm medya kuruluşlarına, devlet adamı vakarı ile görev yapan yetkililere, tüm milletimize şükranlarımızı tekrar tekrar sunuyoruz dedi.

 “İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert, Milletvekili Olmanın Yanı Sıra İyi Bir Sivil Toplumcu, Beraberinde Bir Çok Ulusal ve Uluslararası Kimliğe Sahip Bir Şahsiyettir”

Dr. Hasan Sert, milletvekili olmanın yansıra  bir çok ulusal ve uluslararası kimliğe ve özelliğe sahip bir şahsiyet..  Hasan Sert; 2005-2006 Yıllarında Abd’de Michigan üniversitesinde misafir öğretim üyesi olarak çalıştı. Birçok yüksek lisans ve doktora öğrencisi yetiştirdi.

Çok sayıda ulusal ve uluslararası makale yazdı. ‘Yerel Yönetimler, Üniversite Ve Sanayi İşbirliği Sempozyumu’ başta olmak üzere, birçok uluslararası toplantılarda düzenleme kurulu üyelikleri, değişik dergilerde yayın kurulu üyelikleri ve farklı özel sektör kuruluşlarına danışmanlıklar, yönetim kurulu üyelikleri yaptı. birçok şirket yönetti ve şirket ortaklıklarında yer aldı. 45'in üzerinde ülkede, akademik ve ticari çalışmalarda bulundu. 1995 yılında, 9. dünya verimlilik kongresi başta olmak üzere birçok sempozyuma katıldı.

2009 yılında Tümsiad genel başkanlığına seçildi. Görevi sırasında 17 olan şube sayısını 52’ye ve üye sayısını ise12.000’e ulaştırmayı başardı. Genel başkanlığı döneminde Tümsiad, Avrupa Birliği Sanayi ve İşletme Komisyonu Genel Direktörlüğü'nün Koordinatörlüğünde Gerçekleşen 2010 Avrupa Birliği Kobi haftası etkinlikleri Çerçevesinde, 37 Katılımcı Ülkenin Sivil Toplum, Özel Sektör ve Kamu Kuruluşları Arasından ‘En Etkin STK’ Olarak Seçildi. Tümsiad, aynı uluslararası başarıyı 2011 yılında da tekrarladı. Tümsiad’ın bu başarısı ile 2011 yılında AB tarafından yapılan ülke sıralamasında Türkiye’de birinci seçildi.

Dr. Sert, Tümsiad Genel Başkanı Olarak Dünya Değişim Liderleri Zirvesi, Dünya Türk İş Konseyi, Yeni Başlangıçlar İçin Ortaklıklar (Pnb-Partners For A New Beginning), Dünya Girişimcilik Zirvesi, Dünya Verimlilik Zirveleri Gibi Birçok Önemli Uluslararası Toplantılara Katıldı. Katıldığı Tüm Toplantılarda, Yenilikçiliğe, Ortak Çalışma Kültürüne, İstikrar Ve Güvenin Önemine Vurgu Yaptı. Türkiye’nin İlerlemesinin Ve Model Ülke Olmasının Birlik Ve Beraberlikten Geçtiği İnancını Her Ortamda Dile Getirdi. Ayrıca, Deik (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Denetim Kurulu Üyeliği’ne Seçildi. Deik Bünyesinde, Türkiye İle Diğer Gelişmiş Ve Gelişen Ülkelerin Aralarında Düzenlenen Birçok İş Konseylerinde Ve İş Forumlarında Yer Aldı.

2010 Yılında, Mpm (Milli Verimlilik Merkezi) Tarafından, Türkiye’de Sadece 11 Kişiye Verilen ‘11 Altın Türk’ Ödülüne Layık Görüldü. Yine Aynı Yıl Dünya Verimlilik Bilim Konfederasyonu Tarafından Dünyada Sadece 41 Kişi Ve Kuruluşa Verilen ‘Dünya Verimlilik Oscar’ı Madalyası’ Aldı.