Kosova

Kosova

Zgjegjet qe do mbahen ne shtetin ton mik,partia politike AKR ku presidenti i partis Behxhet Pacolli bashk me bashkpuntoret e ti dhe miken e tij Suhada Hallaqi ku dot jet pjes e listes zgjedhore ne qytetin historik Prizrenin ku me bashkpunim ngusht me Sheh Hadrin Hysein ku esht diskutu se kan kerku mbeshtetje.

Турецкий